• ✓ Voor 16:00 uur besteld is dezelfde dag verstuurd! (dinsdag t/m zondag)
  • ✓ Vanaf €49,95 zijn de verzendkosten gratis (NL).
  • Whatsapp
Filteren

Broeken

Filter
Van laag naar hoog sorteren

Producten 25-31 van 31

Pagina
per pagina
  1. Alberto

    Chino ALBERTO rob retro check

    As low as € 69,98 Regular Price € 139,95
  2. Alberto

    Chino ALBERTO steve ceramica retro glench check

    As low as € 69,98 Regular Price € 139,95
  3. Cast Iron

    Broek CAST IRON chino suit mini check

    As low as € 55,00 Regular Price € 109,99
  4. Vanguard

    Chino VANGUARD Printed brushed jersey

    As low as € 60,00 Regular Price € 119,99
  5. Zuitable

    Pantalon ZUITABLE bi-stretch DiSailor ruit zwart

    As low as € 69,97 Regular Price € 99,95
  6. Alberto

    Chino ALBERTO Rob smart check

    As low as € 49,98 Regular Price € 99,95
  7. Alberto

    Chino ALBERTO Rob linen check

    As low as € 64,98 Regular Price € 129,95
Filter
Van laag naar hoog sorteren

Producten 25-31 van 31

Pagina
per pagina

Broeken voor heren online kopen bij Henri's Fashion

Het kiezen van ondermode voor mannen is relatief eenvoudig in vergelijking met de damesmode. Mannen hebben minder keuzes als het gaat om broeken, maar er is nog steeds veel variatie in het type broeken dat beschikbaar is. Bij Henri’s Ladies & Gents vind je een uitgebreide collectie broeken voor heren, perfect voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een sportieve look of een meer geklede stijl, bij ons slaag je altijd. Het kiezen van de juiste broek is eenvoudig dankzij ons diverse assortiment en de mogelijkheid om online te bestellen.

Veelzijdige keuzes voor elke stijl

Onze collectie biedt een breed aanbod aan broeken, van korte broeken voor zomerse dagen tot lange jeans en katoenen broeken voor dagelijks gebruik. Populaire keuzes voor werk en formele gelegenheden zijn klassieke pantalons en moderne chino's, die vaak gecombineerd worden met een kolbert of als onderdeel van een compleet kostuum. Combineer een pantalon met een klassiek overhemd voor een stijlvolle en geklede outfit.

Voor een sportieve uitstraling kun je kiezen uit de trendy jeans van merken zoals PME Legend, Vanguard en Cast Iron, waaronder favorieten zoals de, Commander 3.0, V850 en Shiftback. Deze jeans bieden zowel stijl als comfort, perfect voor een casual dag of een ontspannen weekend. Combineer een sportieve jeans met een stoer T-shirt, een uni polo of een stijlvol overshirt voor een veelzijdige en alledaagse outfit.

Comfortabel en stijlvol door elk seizoen

Bij Henri’s begrijpen we dat de juiste broek ook afhankelijk is van het seizoen. Daarom bieden we in de winter een breed assortiment aan wollen broeken, die ideaal zijn voor koude dagen dankzij hun dikkere stof. Voor warme zomerdagen zijn chino's of shorts een uitstekende keuze, gemaakt van lichte en ademende materialen voor optimaal comfort.

Gemakkelijk online winkelen

Het kopen van broeken was nog nooit zo eenvoudig. Bij Henri’s Ladies & Gents kun je onze uitgebreide collectie broeken eenvoudig online bekijken en bestellen vanuit het comfort van je eigen huis. Of je nu een klassieke pantalon nodig hebt voor een zakelijke meeting of een trendy jeans voor een casual uitje, je vindt het allemaal bij ons.

Kom langs bij Henri’s Ladies & Gents of bekijk onze collecties online op onze webshop en ontdek de perfecte broeken voor jouw stijl en comfort.

Wil je van ons het laatste nieuws en leuke promoties ontvangen?

Herinner me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.